Bør låntakere bekymre seg for republikanske planer om å avslutte IDR-tilgivelse og PSLF?

Republikansk motstand mot hjelpeprogrammer for studielån, inkludert ettergivelse av studielån, har nylig vokst.

Sist ​​har en gruppe representanter, inkludert Elise Stefanik, lederen av Home Republican Convention, foreslått ny lovgivning som dramatisk vil endre tilbakebetaling av studielån i USA.

Planen for å avslutte studentlånstilgivelse

Den omfattende lovgivningen, med tittelen Accountable Training Help By way of Mortgage (REAL) Reforms Act, krever flere betydelige endringer som vil påvirke låntakere av studielån.

Forslaget til lovgivning:

 • Umiddelbart avslutter studielånets rente- og betalingspause,
 • Eliminerer programmet for tilgivelse av offentlige lån for alle nye låntakere,
 • Begrenser mengden gjeld som studenter kan låne ved å avslutte Graduate PLUS-programmet,
 • Avslutter cu rrent inntektsdrevet studielånstilgivelsesprogram,
 • blokkerer presidenten og utdanningsdepartementet fra å lage nye inntektsdrevne nedbetalingsplaner,
 • Avslutter interessekapitalisering,
 • Begrenser renteakkumulering til ti år, og
 • Strømmer alle IDR-planene til én enkelt nedbetalingsplan.
 • Selv om planen tilbyr noen forbedringer i forhold til det nåværende systemet, for eksempel å avslutte rentekapitalisering og totalbegrensning renter, vil forslaget påvirke de fleste låntakere og fremtidige studenter negativt.

  Sherpas analyse: I Jeg kommer ikke til å ta et dypere dykk inn i denne spesielle planen på dette tidspunktet av et par grunner. For det første, som foreslått lovgivning, kan det endres betydelig før det blir lov. For det andre er det lite sannsynlig at dette lovforslaget i noen type blir lov.

  Males naked det faktum at lovgivningen er foreslått kan ha betydelig innvirkning på låntakere. Denne artikkelen vil fokusere på denne virkningen.

  Kortsiktige risikoer ved den virkelige reformloven for låntakere av studielån

  Dette lovforslaget representerer ikke en umiddelbar trussel mot ettergivelse av offentlige lån eller inntektsdrevet tilbakebetaling.

  Det vil ikke få stemme i Representantenes hus, og det er ikke følgelovgivning i Senatet. Selv om den fikk en stemme, ville den ikke bestå. Videre, selv om denne lovgivningen på en eller annen måte ble vedtatt, ville den nesten helt sikkert bli nedlagt veto av presidenten.

  Bekymringen for låntakere kommer når republikanerne til slutt får sin tur til å lede kongressen og Det hvite hus. (Det er naked to politiske partier i USA, og kontrollen frem og tilbake mellom de to er uunngåelig.)

  Langsiktige bekymringer for låntakere

  Væsentlige endringer i loven i USA skjer sjelden over natten. Å velte Roe v. Wade var et resultat av flere tiår med arbeid på høyresiden; på samme måte var vedtakelsen av Reasonably priced Well being Care Act et resultat av flere tiår med arbeid på venstresiden.

  Ideer blir introdusert, de blir debattert, og amerikanerne vedtar gradvis meninger.

  Tilgivelse av offentlige lån og inntektsbasert tilbakebetaling ble opprettet med støtte fra to partier. Den republikanske presidenten George W. Bush signerte PSLF-lovgivningen til lov.

  I dag nyter ikke innsatsen for å gjøre tilbakebetaling rimeligere eller utvide ettergivelsen av lån den samme bipartistøtten.

  Hvis følelsen bak REAL Reforms Act vokser, representerer det en stor risiko for låntakere som planlegger PSLF eller IDR tilgivelse. Jo flere amerikanere som motsetter seg høyere utdanning eller avlastning av studielån, jo mer sannsynlig blir det at et lovforslag som REAL Reforms Act kan vedtas.

  Kan kongressen kansellere programmer for tilgivelse av studielån?

  Endring av studielånsloven handler om mer enn naked offentlig følelse.

  Fra et juridisk synspunkt er Kongressens evne til å avslutte programmer for tilgivelse av studielån en vanskelig spørsmål.

  Alle låntakere signerer et Grasp Gjeldsbrev (MPN). MPN er kontrakten mellom låntakeren og staten. MPN er dokumentet som skaper den juridiske forpliktelsen for låntakerne til å betale tilbake lånene sine. Et bemerkelsesverdig aspekt ved MPN er at det inneholder språk for inntektsdrevet tilbakebetaling og ettergivelse av offentlige lån.

  Denne kontrakten bør gi en viss trøst til låntakere hvis økonomiske planlegging avhenger av eksisterende tilgivelsesprogrammer. Denne beskyttelsen er imidlertid ikke absolutt. Det er mange kompliserte juridiske teorier og begreper som går inn i denne problemstillingen. Dette emnet vil utvilsomt være gjenstand for fremtidig juridisk forskning og vitenskapelig skriving.

  For nå bør låntakere forstå at de har noen beskyttelse utover den eksisterende loven. Imidlertid bør forslag som REAL Reforms Act fortsatt være et drawback.

Låntakerstrategi i usikkerhet

Hvis du er en låntaker bekymret om den økende støtten for å få slutt på ettergivelse av studielån, er det flere forskjellige ting du kan gjøre for å gjøre en forskjell.

 • Trykk tilbake på falske fortellinger – Motstandere av lånetilgivelse kaller det gjerne et program som naked hjelper de rike. Påpek at rike mennesker ikke trenger å låne penger for å betale for skolen. Folks danner seg meninger basert på diskusjoner i sosiale medier, og deling av fakta kan hjelpe saken.
  • La representantene dine få vite hvordan du har det – Politikere strekker seg langt for å fortsette å bli valgt. Hvis nok folks gir støtte til avlastning av studielån, vil politikerne deal with deretter.
   • Stemme – I et demokrati får vi alle medbestemmelse. Hvis personene som representerer deg foreslår lovverk som er urettferdig eller skader lommeboken din, stem på noen andre.
 • Leave a Comment

  %d bloggers like this: