De beste refinansieringssatsene for studielån for oktober 2022

Inflasjon er fortsatt et downside for låntakere som håper å refinansiere studielånene sine.

Den gode nyheten er at rentene ikke har skutt like raskt som boliglånsrentene. Renter på studielån har en tendens til å reagere langsommere på bredere økonomiske forhold enn boliglån.

Arbeider også i låntakernes favør er den føderale studielånsbetalingen og rentestoppen. Refinansiere långivere kan ikke konkurrere med 0% rente på de fleste føderale lån. Som et resultat har refinansieringsmarkedet blitt svært konkurransedyktig, med långivere som har kuttet rentene så lavt som mulig.

Å forutsi fremtidige renter innebærer vanligvis massevis av gjetting, og disse spådommene er ofte unøyaktige. Når det er sagt, ville jeg bli veldig overrasket om refinansieringsrentene holdt seg på dagens nivå til 2022. Både gjenstart av tilbakebetaling og inflasjon vil sannsynligvis påvirke rentene.

Av disse grunnene er det sannsynligvis den beste strategien for de fleste låntakere å låse et fastrentelån.

Viktig merknad: For å kompilere de beste refinansieringsrentene for oktober 2022, ble nesten to dusin nasjonale studielånlånere sammenlignet. Långiverne oppført nedenfor var de med de laveste bekreftede prisene.

Gjeldende laveste refinansieringsrenter for studielån

De overordnede rentene er nå litt over 2 %. Vi har imidlertid sett disse prisene stige de siste par månedene, og alle tegn tyder på at de fortsetter å øke.

Det er viktig å merke seg at selv om ELFI, Splash og Earnest har lavest mulige renter, får de ikke nødvendigvis topplasseringen i vår studielånskonsolidering og refinansieringsrangering. Låntakere er fortsatt finest tjent med å søke med 4-5 långivere, siden hver långiver har en annen formel for å vurdere søknader. De finest annonserte prisene tilsvarer ikke alltid den beste prisen som tilbys, males de gir et nyttig utgangspunkt.

The_Best_20-Year_Refinance_Rates_for_October_2022 Den beste 20-Årlige refinansieringsrenter for oktober 2022

På den andre enden av spekteret, den beste 20-års fastrentelån er for tiden o tilbys av Splash, med SoFi og ELFI tett bak. Långiverne på toppen av denne hear ser mye annerledes ut enn långiverne på toppen av 5-årslistene. Låntakere bør vurdere om de ønsker et lengre lån før de setter sammen en søknadsstrategi.

Låntakere som er ute etter lavest mulig betaling når de refinansierer, velger vanligvis en -års lån. Fordelen er en enkel månedlig betaling, males ulempen er at den kommer med en noe høyere rente.

Det er imidlertid verdt å merke seg at gapet mellom de 5-årige variable lånene og 22-årige fastrentelån er fortsatt stramme. Låse inn et fastrentelån på litt over 4 % for 18 år er uten tvil den beste avtalen som er tilgjengelig.

>Sherpatips: The_Current_Lowest_Student_Loan_Refinance_Rates Rentegapet mellom , 14, og 18-årslån er spesielt lite akkurat nå. Selv om du ikke trenger den lavere betalingen som tilbys av 18-årslån, kan det fortsatt være det beste valget.

Velge for en lavere månedlig betaling gir du fleksibilitet i tilfelle økonomiske vanskeligheter. Det frigjør også penger hver måned for å fokusere på andre mål som å kjøpe et hus eller spare til pensjonisttilværelsen.

 

De laveste tilgjengelige studielånene til quick rente

For låntakere som leter etter stabiliteten til et fastrentelån, males fortsatt på jakt etter en ultralav rente, er 5-års fastrentelån vanligvis det beste alternativet .

En av raritetene med refinansieringsrentene for studielån i oktober er at rentegapet mellom 5-årig quick og 5-årig variabel har krympet. Låntakere som velger sikkerheten til et fastrentelån trenger ikke betale mye ekstra i kind av renter.

Annen bemerkelsesverdig interesse Vurder endringer

I mellomlånene, nærmere bestemt de på 7, , eller 13 år i varighet, Splash og ELFI s erform sterkt.

For våre generelle rangeringer og utlåneranmeldelser, sørg for å sjekke ut vår studielånsrangering-side. For en fullstendig oversikt etter lånetype for alle lånelengder, gå til vår refinansieringstabell for studielån.

100000

Leave a Comment

%d bloggers like this: