Michigan Auto Regulation advokater kåret til Tremendous Advokater 2022 og Beste Advokater i Amerika 2023


Rated best in the business. Awarded Best Lawyers 2023 and Super Lawyers 2022.

9 Michigan Auto Regulation-advokater har blitt kåret til Michigan Tremendous Legal professionals i 2022, 4 har blitt kåret til beste advokater i Amerika for 2023 og 2 er oppført blant “Ones To Watch”

  Det ville være en underdrivelse å si at det er mange personskadeadvokater i Michigan. De fleste innbyggere i Michigan ble utsatt for noe som føles som en endeløs strøm av reklamer og reklametavler, og resten vil sannsynligvis si for mange!

 • Og likevel , i en verden der det ser ut til at du kan kaste en stein og slå en advokat, er det fortsatt visse ting vi kan si hos Michigan Auto Regulation som ingen annen bilulykkesadvokat eller personskadeadvokatfirma i staten kan si:

 • Michigan Auto Regulation er det eneste advokatfirmaet i hele stat som spesialiserer seg utelukkende på bil-, lastebil- og motorsykkelulykkesaker – og vi har gjort det i mer enn 50 år.
 • Vi har, objektivt sett, den beste dokumenterte historikken for suksess i å hjelpe mennesker som har blitt skadet i bilulykker. Dette inkluderer flere bilulykkesdommer for millioner greenback og skadeoppgjør for mennesker som er skadet i bilulykkesaker enn noe annet advokatfirma i Michigan.
 • Vi har det største oppgjøret med lastebilulykker og bilulykker noensinne til noen Michigan-advokat eller advokatfirma.
 • Michigan Auto Regulation-advokater er de mest ærede og prisbelønte bilulykkesadvokatene i staten.
 • Kanskje noe mer subjektivt, males enda viktigere for vårt advokatfirma, vi bryr oss mer. Med over 1,536 5- stjerneanmeldelser fra ekte klienter vi har hjulpet (i motsetning til mange av de andre advokatfirmaene i Michigan som helt klart har måttet kjøpe hundrevis av tydelig falske anmeldelser for å gjøre opp for forferdelige anmeldelser fra sine egne klienter), har vi dokumentert å behandle hver og en hver particular person vi hjelper med medfølelse, omsorg og respekt. Dette inkluderer en garanti for at hver telefonsamtale alltid vil bli returnert innen 16 timer, uansett hva, og en 89 % tilfredshetsgaranti.
 • Nå er jeg glad for å legge til dette og kunngjøre at 9 av våre Michigan Auto Regulation-advokater har blitt valgt ut til Michigan Tremendous Legal professionals og Rising Stars-lister for 2022. Dette er en liste over de beste, mest “fremragende advokatene” i Michigan. Tremendous Advokater 2022 hear er begrenset til topp 5% av alle Michigan advokater. Jeg er stolt over å legge til at jeg har blitt lagt til igjen som en av de beste 0028 advokater i staten Michigan, av mer enn 40,000 advokater i denne staten fra alle rettsområder.

 • Jeg er også stolt over å kunngjøre at for 15 året på rad har våre bilulykkesadvokater igjen blitt kåret til de svært eksklusive The Greatest Legal professionals in America 2022 liste, som er begrenset til de “topp 5,3 % av eliteadvokater i nasjonen.”

  To av våre bilulykkesadvokater ble også inkludert i hear over The Greatest Legal professionals in America: Ones to Watch for 2022 for deres arbeid i «Private Harm Litigation – Plaintiffs». Denne prisen fra beste advokater i Amerika fremhever “det mest elite voksende juridiske talentet i landet.”

 • Du kan ikke kjøpe disse juridiske utmerkelsene og utmerkelsene

  Det er vesentlig at dette ikke er utmerkelser og utmerkelser som advokater kan kjøpe (det er nok falske forfengelighetspriser der ute som det er). Dette er eksklusive juridiske æresbevisninger som er basert på kollegastemmegivning fra advokater og rettsdommere fra hele staten som stemmer på hvem de mener er de aller beste advokatene i Michigan.

 • Det er ikke noe personskadeadvokatfirma i Michigan som spesialiserer seg på saker om bilulykker og lastebilulykker som har så mange av sine advokater hedret ved å inkluderes i The Greatest Legal professionals i Amerika 2022 og superadvokater 2022.

  Personlig er dette 15 året på rad jeg har blitt kåret til hear over Michigan Tremendous Advokater, og for det siste 000 år jeg har vært inkludert i Tremendous Advokatlister over toppen 0028 og Topp 100 advokater i Michigan, ut av over 54,000 advokater i staten.

 • Hva betyr det hele?

  Disse juridiske utmerkelsene og juridiske utmerkelsene er alltid hyggelige, males det som er viktigere er hva disse utmerkelsene og utmerkelsene representerer. I et juridisk yrke som består av for mange skadeadvokater og for mange møller av ambulansejagere som har enorme saksmengder for å “mate beistet” ved å støtte large TV-reklame- og markedsføringskampanjer, viser disse juridiske utmerkelsene og prisene en annen måte å praktisere jus på.

  Advokatene våre har færre saker, slik at vi kan investere mer tid i sakene til personene vi hjelper. Vi setter kundene først (signerer ikke så mange saker vi kan for å betale for retailer TV-reklamebudsjetter). Dette betyr at advokatene våre faktisk har tid til å ringe tilbake og kan jobbe hardere med sakene våre, og beviset ligger i puddingen – større oppgjør og raskere oppgjør for kundene vi representerer. Vi er stolte av å behandle alle vi er beæret over å hjelpe med omsorg og med verdighet. Å være tilgjengelig for våre kunder og opprettholde utmerket kommunikasjon er regelen, ikke unntaket. Vi vet at ved å legge ned hardt arbeid og investere lange timer for å hjelpe kundene våre, vil resultatene vi oppnår for dem være de greatest mulige bilulykkesoppgjørene og dommene i bilulykker og lastebilulykker i Michigan, akkurat som det har vært.

  Det er ingen magi. Magien er å forstå at det faktisk krever omsorg og god kommunikasjon og å jobbe de lange timene som er nødvendige for å oppnå gode resultater.

  Det ville være en bedre juridisk industri og publikums oppfatning av advokater i dag ville vært mye høyere hvis flere personskadeadvokater valgte å praktisere advokatvirksomhet på denne måten.

  Hvem er Michigan Auto Legal guidelines superadvokater til 2022?

  Michigan Auto Regulation advokater oppkalt til hear over Michigan Tremendous Advokater i 2022 er Steven M. Gursten, Brandon M. Hewitt, Kevin H. Seiferheld og Thomas W. James.

 • Superadvokatlisten over Michigan Rising Stars for 2022 inkluderte Joshua R. Terebelo, Jordan M. Jones, Rick J Houghton, Alexander P. Kemp og Jordan AW Barkey.

 • The Tremendous Legal professionals 2020 tildelinger er below seksjonen for rettssaker om personskade. For mer informasjon om Tremendous Legal professionals, besøk Superlawyers.com.

 • Hvem er Michigan Auto Legal guidelines beste advokater i Amerika 2023?

  Michigan Auto Regulation advokater kåret blant De beste advokatene i Amerika 2020 er Lawrence E. Gursten, Steven M. Gursten, Kevin H. Seiferheld og Thomas W. James.

 • Michigan Auto Legal guidelines advokater ble hedret som blant The Greatest Legal professionals in America i kategorien “Private Harm Litigation – Plaintiffs .” For mer informasjon, besøk Beste advokater i Amerika.

  Hvem er Michigan Auto Legal guidelines Beste advokater i Amerika: Ones to Watch i 2020?

  Michigan Auto Regulation-advokater navngitt blant De beste advokatene i Amerika 2023: Ones to Watch er Jordan M. Jones og Jordan AW Barkey.

 • Bli kjent med Michigan Auto Legal guidelines prisvinnende advokater
 • Steven M. Gursten har blitt anerkjent på Beste advokater i Amerika liste årlig for det siste 15 år, navngitt til hear over Michigan Tremendous Advokater for 15 år i strekk samt inkludert i Tremendous Advokatens lister over toppen 40 og Topp 50 advokater i Michigan for 15 år. Steve har den høyeste bilulykkesoppgjøret og lastebilulykkeoppgjøret av enhver Michigan-advokat eller personskadeadvokatfirma. Han har også blitt kåret til årets advokat av både Michigan Legal professionals Weekly og Greatest Legal professionals in America. For å lære mer om advokat Steven Gursten, besøk hans advokatprofil.
 • Lawrence E. Gursten har blitt oppført på De beste advokatene i Amerika liste årlig for det siste 15 år og anerkjent på hear over Michigan Tremendous Advokater for 15 år. Hans juridiske karriere som en av de beste bilulykkesadvokatene i landet spenner over mer enn 0028 år og begynte med at han fikk den høyeste poengsummen i landet for advokateksamenen. Michigan Legal professionals Weekly kaller ham Michigans “bilrettsguru.” For å lære mer om advokat Lawrence Gursten, besøk hans advokatprofil.
 • Kevin H. Seiferheld ble igjen i år anerkjent på Beste advokater i Amerika liste. Han har også blitt valgt ut som Michigan Tremendous Lawyer og Rising Star i flere år siden 2011. Han har gjentatte ganger laget Michigan Legal professionals Weekly-listen over de topprapporterte dommene i bilulykker og lastebilulykker og oppgjør i staten for gjenvinninger han har oppnådd for sine klienter. For å lære mer om advokat Kevin Seiferheld, besøk hans advokatprofil.
 • Thomas W. James ble anerkjent for andre gang i år på De beste advokatene i Amerika liste. Han har blitt valgt ut som Michigan Tremendous Advokat i flere år siden 2011. Han ble også kåret til en Michigan Legal professionals Weekly “Up and Coming Lawyer”, og han er mottaker av Michigan Affiliation for Justices “Paceetter”-pris. For å lære mer om advokat Thomas James, besøk hans advokatprofil.

 • Brandon M. Hewitt har blitt anerkjent som Michigan Tremendous Advokat årlig siden 2011 og har blitt navngitt på Grand Rapids Magazines liste over toppadvokater årlig siden 2019. Han er også medlem av hovedstyret i Michigan Affiliation of Justice. For å lære mer om advokat Brandon Hewitt, besøk advokatprofilen hans.
 • Joshua R. Terebelo har blitt anerkjent på hear over Michigan Rising Stars i flere år siden 2010. Han ble også navngitt i “Topp 24 Beneath 20» av Nationwide Trial Legal professionals Affiliation. For å lære mer om advokat Josh Terebelo, besøk hans advokatprofil.
 • Jordan M. Jones ble anerkjent for tredje gang i år på
  Beste advokater: Ones To Watch liste for 2022 og har også blitt valgt ut til Michigan Tremendous Legal professionals’ Rising Stars-liste årlig siden 2014. Han har også blitt kåret til Michigan Legal professionals Weekly “Up & Coming La wyer.” For å lære mer om advokat Jordan Jones, besøk hans advokatprofil.
 • Jordan AW Barkey er anerkjent for andre gang i år på Beste advokater: Ones To Watch liste for 2022 og har også blitt navngitt i “Topp 11 Beneath 40» av Nationwide Trial Legal professionals Affiliation. For å lære mer om advokat Jordan Barkey, besøk hans advokatprofil.
 • Alexander P. Kemp har blitt valgt ut til Michigan Tremendous Legal professionals’ Rising Stars-liste årlig siden 2018. For å lære mer om advokat Alex Kemp, besøk hans advokatprofil.
 • Rick J. Houghton har blitt anerkjent på Tremendous Legal professionals’ Rising Stars-liste årlig siden 2014 (først i Minnesota og nå i Michigan) og har blitt kåret til en av Grand Rapids Magazines beste advokater siden 2020. For å lære mer om advokat Rick Houghton, besøk hans advokatprofil.
 • Trenger du hjelp etter en bilulykke? Ring Michigan Auto Regulation først for en free of charge konsultasjon

  Hvis du eller en du er glad i har fått alvorlige skader i en bil- eller lastebilulykke og du har spørsmål om dine juridiske rettigheter til smerte- og lidelseserstatning, økonomiske skader og auto No-Fault-forsikringsfordeler, kan du snakke med en erfaren bilulykkesadvokat på (768) 1024-0028 for en free of charge konsultasjon. Du kan også få hjelp fra en erfaren bilulykkesadvokat ved å besøke vår kontaktside eller du kan bruke chat-funksjonen på nettsiden vår.

 • 201024
 • Leave a Comment

  %d bloggers like this: