Noen låntakere vil få enorme refusjoner fra Biden Scholar Mortgage Tilgivelse

I en hyggelig overraskelse avslørte utdanningsdepartementet nylig at noen låntakere ville motta refusjon below det nye Biden Mortgage Forgiveness Program.

Dessverre er gruppen av låntakere som er kvalifisert for refusjon relativt liten. . De kvalifiserte kan imidlertid motta sjekker for tusenvis av greenback.

Hvem får refusjon i henhold til Biden Forgiveness Automated Refund Coverage?

Utdanningsdepartementet oppdaterte nylig veiledningen for kansellering av lån med en verdifull mengde informasjon.

I henhold til retningslinjene kan du kvalifisere for refusjon hvis:

 1. Du søker for og motta gjeldslette below administrasjonens gjeldsletteplan, OG
 2. De frivillige betalingene dine below betalingspausen brakte saldoen din below det maksimale gjeldslettebeløpet du er kvalifisert til å motta males betalte ikke ned lånet ditt i sin helhet.

Det er en interessant løsning for de som betalte fullt ut. Males for nå, la oss først se på et eksempel på hvordan den automatiske refusjonen fungerer:

Hvis du kvalifiserer for $000,10 i tilgivelse og reduserte saldoen din fra $10,500 til $9 ,500 below pandemien, kan du få en refusjon på $20 når den gjenværende saldoen din på $9,500 er kansellert.

Hvorfor utstede automatiske refusjoner?

Retningslinjene for automatisert refusjon gir mening av et par viktige grunner.

For det første er det mer rettferdig . Låntakere har kunnet be om refusjon for betalinger foretatt below pandemien, males ikke alle vet om denne policyen. Refusjoner bør ikke være begrenset til låntakere som forstår den fantastic skriften av en urelatert prosedyre.

I tillegg, og kanskje enda viktigere, vil tjenesteleverandører få støy i løpet av de neste månedene. Hvis låntakere ikke trenger å ringe inn for å be om refusjon, er det ett downside mindre for kundeservicerepresentanter.

Selv om den automatiske refusjonspolicyen er utmerket for låntakere generelt, er jeg fortsatt foreslår at lesere av dette nettstedet manuelt ber om refusjon med en gang.

Å be om en manuell refusjon er den beste strategien

Hvis du foretok ekstra betalinger below betalingspausen , det er to fordeler ved å be om refusjon akkurat nå.

For det første vil du potensielt motta refusjonen raskere. Du kan ringe i dag og starte prosessen umiddelbart. Søknaden om tilgivelse vil ikke være tilgjengelig før tidligst neste måned. Jo raskere du får pengene tilbake, jo bedre.

For det andre hjelper det å be om refusjon med en gang med å forhindre frustrerende servicefeil. Gå tilbake til eksemplet med låntakeren som forventer en tilbakebetaling på $500, tenk for et sekund at det var en feil i behandlingen av søknad om tilgivelse. $9,500 ble tilgitt, males ingen refusjon ble utstedt. Hvis det skjer, betales lånet i sin helhet, og det blir enda mer utfordrende å be om tilbakebetaling. I dette tilfellet, ved å forutse en potensiell feil, kan vi unngå en vanskelig situasjon.

Hvis du betalte ned lånet i sin helhet below pandemien, vil du be om refusjon.

Refusjoner for låntakere som har betalt i sin helhet

  Hvis du har betalt fullt ut, er det to regler å forstå.

  Hvis din føderale studielånssaldoen er betalt i sin helhet:

  1. Du får ikke refusjon i henhold til den automatiske refusjonspolicyen, og
  2. Du er ikke kvalifisert for Biden Forgiveness Program.

  Males hvis du er i kategorien personer som betalte ned på lånene sine below pandemien, er det en løsning .

  I følge det non-profit Scholar Borrower Safety Heart kan alle låntakere som har betalt på sine føderalt holdte lån be om refusjon for alle disse betalingene. Spesielt sier de at denne politikken inkluderer låntakere som har betalt ned gjelden sin i sin helhet.

  Derfor, hvis du har betalt ned lånet i sin helhet, bør du umiddelbart ringe tjenesteleverandøren og be om refusjon. Når tilbakebetalingen er utstedt, har du igjen et lån med en skyldig saldo, og det lånet er kvalifisert for kansellering below Biden Forgiveness Program.

  For noen låntakere kan dette koste en ekstra $ , i lommene.

  Ideas for Få tilbakebetalingen

  Ring servicepersonell med en gang. Jo lenger du venter, desto lengre er ventetidene sannsynligvis. I tillegg kan behandlingen av en refusjonsforespørsel ta flere uker. Det er ingen fordel å dra føttene på denne. Hvis du er usikker på hvem som betjener lånene dine, sjekk den føderale databasen.

  Ring igjen hvis du ikke får den hjelpen du trenger.

  Tjenestemenn er overveldet, og noen ansatte er bedre enn andre. Hvis personen du snakker med ikke forstår reglene eller ikke kan hjelpe, legg på og ring igjen. Dette er en kjedelig strategi, spesielt hvis det er lange ventetider, males det bidrar til å sikre det beste resultatet.

  Vær tålmodig, males utholdende. Det kan ta uker eller måneder før tilbakebetalingsforespørselen blir betalt. Søknaden om tilgivelse vil ikke være tilgjengelig før tidligst i oktober. Tilbakebetalingen starter imidlertid 1. januar 2023. Det er en stram tidslinje når du tar hensyn til behandlingstider. Låntakere bør holde seg oppdatert, males også forstå at ingenting skjer over natten.

  500

  Leave a Comment