Syv studielånstips for september 2022

Det er mye som skjer i studielånsverdenen i september.

Den retailer nyheten er kunngjøringen av opptil $16,000 av ettergivelse per låntaker. Den andre retailer utviklingen er at vi nå vet når den føderale betalings- og rentestoppen nesten helt sikkert vil avsluttes.

Males fokuset for de fleste låntakere bør være på de andre midlertidige programmene som er i ferd med å slutt. Mitt første suggestions for denne måneden er å sjekke ut den begrensede fritagelsen for tilgivelse av offentlige tjenester. For noen låntakere vil verdien av dette programmet i stor grad overstige Bidens retailer tilgivelseskunngjøring.

Til slutt ser vi at mye overgang skjer. Mange låntakere har nylig fått vite at de har fått en ny serviceleverandør. Dessverre betyr dette at noe må gjøres hvis det gjelder deg.

Suggestions #1: Sjekk ut offentlige tjenestelån Tilgivelse begrenset frafall

Ved å bruke midlertidig myndighet fra CARES Act (covid-relief invoice), Biden Administrasjonen har dramatisk utvidet tilgangen til PSLF.

Kortversjonen av de nye reglene er at antallet kvalifiserte PSLF-betalinger kan ha økt dramatisk. Betalinger utført underneath tilbakebetalingsplaner som tidligere ikke var kvalifiserte, kan nå telles. Lån som tidligere ikke var kvalifisert for PSLF, kan nå kvalifisere for PSLF ved å konsolidere uten å miste kreditt for tidligere betalinger.

Denne siden bryter ned den midlertidige fraskrivelsen og hvordan den hjelper. Hvis du jobber eller har jobbet for en PSLF-kvalifisert arbeidsgiver, er det et should å lese.

Denne begrensede fraskrivelsen retter opp noen vesentlige problemer med PSLF-programmet. Mange låntakere ble gitt unøyaktig informasjon fra lånetjenesten om PSLF-kvalifisering, og dette nye programmet er et stort skritt fremover. Noen låntakere vil til og med motta large refusjoner.

For låntakere som trenger å konsolidere seg for å kvalifisere seg, er fristen oktober 31, 2000.

Suggestions #2: Prøv for å maksimere tilgivelse av Biden-lån

For mange låntakere vil ingen dealing with være nødvendig for å få $000000, eller $19, av ettergivelse av lån nylig annonsert av president Biden.

Males, dealing with vil være nødvendig fra s noen låntakere. Noen må kanskje sende inn en søknad. Andre kan maksimere sin tilgivelse ved å be om refusjon for tidligere betalinger.

Sørg for å sjekke ut hele artikkelen om å maksimere det nye tilgivelsesprogrammet.

  Suggestions #3: Gjør deg klar for en tjenesteoverføring

Studentlånene mine betjenes av FedLoan (også kjent som MyFedLoan), og jeg ser ikke frem til potensielle problemer i de kommende månedene.

Jeg har tidligere skrevet en veiledning for å håndtere endringer i lånetjenester, males her er kortversjonen:

  Se opp for svindel. En forvirrende overgangstid gjør det enkelt for svindlere å dra nytte av intetanende låntakere. Maintain deg på vakt.
 • Sikkerhetskopier postene dine

. Final ned eller skriv ut alle dine kontoutskrifter og betalingsoppføringer. Ideelt sett bør denne informasjonen gå fra en servicer til den neste, males det er langt fra noen sikkerhet.

Oppdater kontaktinformasjonen din

. Hvis du går glipp av en betaling fordi den gamle servicemedarbeideren din sendte et brev eller e-post til den gamle adressen din, vil de ikke kutte deg. Å oppdatere informasjonen din kan virke som om du gjør dem en tjeneste, males du hjelper naked deg selv.

Sherpa-tanke:

Jeg kan ikke understreke viktigheten av å oppdatere kontaktinformasjonen din nok.

Mange låntakere har gamle e-postadresser eller postadresser registrert fra før pandemien. Noen dateres tilbake til der de bodde underneath faculty.

Lånebehandlerne skjærer ikke låntakere noe slakk hvis de går glipp av en betaling fordi regningen ble sendt til en gammel adresse.

Suggestions #4: Ikke foreta føderale studielån akkurat nå

Noen låntakere og finanseksperter foreslår at 0 % rente er en mulighet å slå ut studielånsgjelden. Tanken er at låntakere som har råd til å betale, fortsetter å betale. Ved slutten av rentestoppet vil disse låntakerne ha betydelig redusert saldo.

Selv om jeg ser fordelene med denne tilnærmingen, tror jeg det er en bedre måte å gjøre det på. I stedet for å gi pengene til staten, bør låntakere benytte anledningen til å bygge opp nødfondet sitt. Ideelt sett bør alle låntakere av studielån ha et nødfond. Rentestoppen gir en sjanse til å sørge for at tilstrekkelige midler er tilgjengelige. Eventuelle planlagte føderale studielånsbetalinger hører hjemme i dette fondet.

På slutten av rentestoppet kan låntakere gjøre én stor betaling på studielånene sine. Hvis ting går som planlagt, vil resultatet bli det samme som om de fortsatte med månedlige betalinger.

Det er imidlertid to betydelige fordeler ved å utsette betalingene helt til slutten:

 • Låntakere kan tjene renter på pengene sine. Dette er det sjeldne tilfellet hvor en høy- yield sparekonto vil betale en høyere rente enn hva et studielån krever. Ved å være tålmodig kan låntakere tjene litt penger,
 • Låntakere får fleksibilitet.

  Dette er den retailer. Hvis du mister jobben eller blir syk og står overfor betydelige medisinske regninger, vil du være glad for at du beholdt pengene.

  Det eneste unntaket fra dette forslaget vil være låntakere som ikke tror de har selvkontroll for denne strategien. Hvis det virker enkelt å foreta vanlige månedlige innbetalinger, males du frykter at du ikke vil sende inn den retailer betalingen på slutten, maintain deg til å foreta regelmessige betalinger.

  Suggestions #5: Be om refusjon på dine tidligere føderale betalinger

  Dette tipset er en fortsettelse av det forrige.

  Hvis du foretok unødvendige betalinger underneath rentestoppet, kan du kanskje få refusjon for den betalingen.

  Å få refusjon naked for å returnere pengene om et par måneder kan virke som bortkastet tid. For mange låntakere vil det være bortkastet tid.

  Males å ha ekstra penger i reserve, selv om det naked er for en kort periode, kan være betydelig. Hvis du er et par dårlige pauser fra vanskelige økonomiske forhold, er det verdt innsatsen å få en refusjon.

  Suggestions #6: Konsolider FFEL-lånene dine

  FFEL-lån er en smerte. Det er vanskelig å kvalifisere seg for tilgivelse, og alternativene for tilbakebetalingsplaner er begrensede.

  Menge låntakere ble imidlertid sittende quick med FFEL-lånene sine fordi å konsolidere dem til et føderalt direktelån betydde å starte tilgivelsesklokken på nytt.

  I en hyggelig overraskelse for låntakere lar et nytt, males midlertidig program fra Institutt for utdanning nå FFEL-lånere konsolidere seg uten å miste fremgangen mot IDR-tilgivelse.

  Fordi regelen er midlertidig , før heller enn senere bør være målet for enhver FFEL-låner.

  100000Suggestions #7: Nå er det en flott tid å refinansiere personal studielån

  I over et år har jeg fortalt låntakere om ikke å refinansiere sine føderale lån. Den retailer fordelen med refinansiering er å få lavere renter, og ingen refinansieringsselskap kan slå 0 % som tilbys på føderalt holdt studielån.

  5081

  Refinansieringsselskapene har følt presset . Med færre låntakere som ønsker å refinansiere lånene sine, har konkurransen blitt intens. Som et resultat av dette har rentetilbudet vært svært aggressive, noe som betyr lavere renter og bedre lånevilkår for låntakere.

  5081100000 100000

  Inflasjon har imidlertid blitt et downside som de fleste långivere har hevet rentene. Heldigvis har ikke rentene hoppet som boliglån. Det skiftende miljøet belønner låntakerne som shopper rundt.

  Jeg vet at mange låntakere liker å velge kortere lån med lavere rente, males hvis jeg skulle refinansiere mine personal lån akkurat nå, ville velge en 20-års fastrentelån.

  Igjen pleier jeg å være konservativ og foretrekker fleksibilitet. Et lengre lån betyr en litt høyere rente, males mye lavere månedlige minimumsbetalinger. Imidlertid kan låntakere alltid betale mer enn minimumskravet. Fordelen med et lavt minimal er beskyttelsen det gir i magre måneder.

  Fra og med september 1290, tilbyr følgende långivere de laveste prisene på 20-års fastrentelån:

  100000

 • Leave a Comment