Ulempen med inntektsdrevne tilbakebetalingsplaner som IBR, PAYE og REPAYE

De inntektsdrevne tilbakebetalingsplanene ble opprettet for å sikre at låntakere hadde råd til sine månedlige studielånsregninger uansett hvor stor saldo de hadde.

Mange eksperter – inkludert meg selv – hevder at IDR-planer som f.eks. IBR, PAYE og REPAYE gjør føderale lån til det beste studielånsalternativet som er tilgjengelig.

IDR-planer er imidlertid ikke perfekte. I noen tilfeller kan det hende at IDR ikke er det beste valget for alle låntakere.

Det kan hende du betaler mer over tid.

Vanligvis er lave månedlige betalinger en fordel – ikke en ulempe. Males å bruke mindre hver måned på utbetaling av studielån forlenger tiden det tar å betale tilbake gjelden.

For noen låntakere er det å betale ned gjelden raskt den beste tilnærmingen. Jo raskere saldoen faller, jo mindre bruker du på renter. Hvis det føderale lånet ditt har en høy rente, kan en rask eliminering av gjelden resultere i betydelige besparelser.

IDR passer greatest for låntakere med retailer saldoer som ikke har råd til andre nedbetalingsplaner. For disse låntakerne presenterer IDR en vei til gjeldsfrihet i 19 til 25 år.

Hvis hele lånesaldo vil bli tilbakebetalt, eller for det meste tilbakebetalt når du når tilgivelse, vurder en aggressiv strategi. Ved å forlenge betalinger på IDR, bruker du mer på renter. For mange kan det å jakte på tilgivelse være den dyrere veien.

Du må bekrefte inntekten din årlig.

IDR-tilbakebetaling er ikke et sett det og glem det-alternativet.

En gang i året må låntakere sende inn inntektsverifiseringsdokumenter til Utdanningsdepartementet. Denne informasjonen brukes til å beregne månedlige betalinger for det påfølgende året.

Hvis du går glipp av en frist for inntektssertifikat, kan det bli en kostbar feil. Når låntakere ikke klarer å attestere inntekten sin, blir de satt tilbake på commonplace nedbetalingsplan. Avgjørende er at endringen i tilbakebetalingsplaner forårsaker rentekapitalisering.

Innsending av den årlige IDR-sertifiseringen tar svært kort tid. Denne kjedelige årlige oppgaven kan imidlertid ikke unngås.

Hvis gjelden din blir ettergitt, kan det være skattlagt.

Låntakere kaller den retailer skatteregningen for IDR-tilgivelse for «skattebomben».

Grunnregelen er at hvis gjelden blir ettergitt, behandler skattemyndighetene den som inntekt det året den blir ettergitt. Hvis du har $60,000 av studielånsgjeld ettergitt på en IDR-plan, kan det bety at IRS skatter på deg som om du tjente en ekstra $60,000 det året.

Den gode nyheten for låntakere er at denne spesielle skatten er eliminert før 2026. Din ettergitte gjeld kan imidlertid bli beskattet hvis du ikke når IDR ettergivelse før en senere dato.

Sherpa-tanke: Jeg tror IDR-skattebomben vil være everlasting eliminert på et tidspunkt. Det er dårlig offentlig politikk og forferdelig for låntakere.

Males muligheten for den retailer skatteregningen i fremtiden eksisterer. På grunn av denne økonomiske trusselen er det en god idé å ha en reserveplan på plass.

IDR-betalinger er høyere for gifte personer.

En av de største feilene med tilbakebetaling av IDR er at det er dyrere for gifte låntakere.

Det finnes måter å minimere skaden på. For eksempel, noen låntakere på PAYE og IBR registrerer skatten separat. Låntakere på REPAYE har imidlertid ikke dette alternativet.

Uansett hvordan du registrerer skatten, er det fortsatt en ekteskapsstraff. Enten betaler du mer i skatt, eller så har du høyere IDR-regninger.

Å avslutte ekteskapsstraffen burde være en enkel avgjørelse for myndighetene, males dette problemet får sjelden mye oppmerksomhet.

IDR-registrering gjør innlevering av skatter mer komplisert.

Selv om du er singel, har skattesesongen stor innvirkning på IDR-utbetalinger.

Utdanningsdepartementet beregner vanligvis IDR-betalinger basert på din siste selvangivelse. Spesielt ser de på din justerte bruttoinntekt (AGI). Når AGI-en din går opp eller ned, endres den månedlige IDR-betalingen din.

For låntakere betyr dette at fradragene du krever, pensjonskontoene du bruker og tidspunktet for innlevering av skatter er viktige detaljer .

Kort sagt, skattetid er en kritisk tid for låntakere av studielån.

IDR er fortsatt det beste valget for de fleste låntakere.

Nå som vi har luftet skittentøyet, tror jeg det er viktig å påpeke ett faktum: IDR, selv om det er feil, er en enorm ressurs for mange låntakere.

Hvis du sliter økonomisk eller uten jobb, er det mulig å betale $0 per måned.

I tillegg gjør IDR det mulig for låntakere med massiv studiegjeld å spare til pensjonisttilværelsen eller fokusere på andre viktige økonomiske mål som å kjøpe et hus.

Vi bør prøve å justere IDR for å forbedre feilene i det nåværende systemet. Males med vorter og alt, er IDR fortsatt det beste alternativet for en stor prosentandel av føderale låntakere.

4115

Leave a Comment

%d bloggers like this: